Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міністр оборони нагородив військовослужбовців, які лікуються у Мукачеві

Міністр оборони нагородив військовослужбовців, які лікуються у Мукачеві

Міністр оборони нагородив військовослужбовців, які лікуються у Мукачеві
ВІДЕО ДНЯ

Про перспективи розширення потужностей військового шпиталю у Мукачеві йшлося у понеділок, 29 червня, під час візиту до закладу міністра оборони України Степана Полторака.

Як відомо, міністр перебував на Закарпатті з робочим візитом, і спільно з головою ОДА Василем Губалем також відвідав і шпиталь, - зазначили у прес-службі Закарпатської ОДА.

Реклама

Спершу ж голова оборонного відомства оглянув палати, поспілкувався з медиками і вояками, та вручив нагрудні знаки бійцям АТО, котрі лікуються після травм і поранень, отриманих у зоні АТО. Відзнаки від Міністерства оборони отримали Іван Скляр, Іван Войтюк, Сергій Рацин, Дмитро Матюшко, Валерій Голентюк, Вадим Зябліцев. Степан Полторак з подякою за службу з оборони держави побажав воякам якнайшвидше відносити сили та загалом міцного здоров’я, а колективу шпиталю подякував за роботу.

А під час спілкування з представниками міської та обласної влади ішлося про потреби розширення лікувального закладу. З такою ініціативою виступають у Мукачеві, де готові докластися до забезпечення потреб шпиталю. Це є можливим, якщо території із господарськими спорудами будуть передані Міністерством оборони місту. Насамкінець зустрічі керівник області повідомив – такої домовленості досягнуто.

Реклама

"Міський голова Мукачева Золтан Лендєл ствердив, що місто готове зайнятися відбудовою на прилеглих до нинішніх корпусів шпиталю територіях, якщо їх передадуть Мукачеву", - сказав Василь Губаль, поінформувавши, що разом з представниками Міноборони буде створена відповідна робоча група. Чи допоможе Міністерство оборони коштами для розширення шпиталю та його забезпечення – наразі невідомо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно