Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині автобус "Чернівці-Ужгород" занесло у кювет

На Рахівщині автобус "Чернівці-Ужгород" занесло у кювет
В автобусі перебували 38 осіб.
ВІДЕО ДНЯ

Через погіршення погодних умов (сильний сніг та ожеледиця) рятувальники продовжують надавати допомогу водіям транспортних засобів, що не можуть самостійно здолати  слизькі  ділянок доріг. Так, 2 грудня о 15:39 до рятувальників 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів надійшло повідомлення про те, що на автошляху Мукачево-Рогатин між населеними пунктами Костилівка та Ділове з’їхав у кювет пасажирський автобус «Ікарус» сполученням «Чернівці-Ужгород». В автобусі перебували 38 осіб.

Бійці ДСНС, що прибули за викликом, витягли транспортний засіб на дорогу, після чого автобус продовжив свій маршрут. Внаслідок події ніхто не постраждав, – стверджує Управління ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Через декілька хвилин після першого виклику до рахівських рятувальників знову звернулись по допомогу водії вантажних автомобілів. Цього разу підрозділи відбуксирували два вантажних автомобіля, які через відсутність на колесах автомобілів  ланцюгів проти ковзання не могли здолати ожеледицю на дорозі. Бійці ДСНС допомогли машинам виїхати на узвишшя, після чого вантажівки самостійно продовжили рух у потрібному напрямку.

Всього з 1 по 2 грудня для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автодорогах області було надано допомогу в буксируванні 80 автомобілів.  Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 3 одиниці техніки та 12  рятувальників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно