Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Михайло Рівіс: "Росії вигідно показати, що проблеми є на Закарпатті"

Михайло Рівіс: "Росії вигідно показати, що проблеми є на Закарпатті"

Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс переконує, що сепаратизму на Закарпатті немає, в області ніхто не хоче, щоб край відокремили від України.

ВІДЕО ДНЯ

«Коли порушуються питання, на які важко відповісти, то деяким політикам важливо перевести увагу на інші проблеми.  Повторюю вкотре – сепаратизму на Закарпатті нема! Тут ніхто не хоче відокремлюватися від України.

Розвиток Закарпаття може бути лише у складі єдиної України. Кому вигідно, аби на Закарпатті говорили про сепаратизм? Це вигідно проросійським ЗМІ, яким зараз треба відвернути увагу від нормандських переговорів. Аби показати, що в Україні крім Сходу, є ще й проблеми на заході України. Повірте, що СБУ чітко знає свою роботу і вона робить свою справу. Працівники СБУ заходили і до мене, спілкувалися з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Деяким своїм колегам-політикам, я хочу сказати, щоб вони не недооцінювали роботу СБУ», – зазначив Рівіс.

Реклама

Варто зауважити, що раніше інтерв’ю Михайла Рівіса телеканалу «Тиса-1» теж назвали закликом до сепаратизму.

«Коли з мого інтерв’ю вирвали фразу з контексту і зробили галасу на всю Україну – це теж було зроблено з метою відвернути увагу від справді важливих питань для України. В інтерв’ю ми говорили про те, що треба привернути увагу до розвитку регіону, що нам потрібна підтримка для ремонту доріг, нам потрібні соціальні аптеки та ще купа всього – виривається речення з контексту і там вже побачили, що голова облради говорить про відокремлення Закарпаття від України. Це є звичайна спекуляція», – зазначив голова облради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно