Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Футболісти ФК "Мункач" розгромно поступились суперникам з Ужгорода

Футболісти ФК "Мункач" розгромно поступились суперникам з Ужгорода

Футболісти ФК "Мункач" розгромно поступились суперникам з Ужгорода

Мукачівська команда вважалася одним із головних суперників, який здатен зупинити шлях лідеру чемпіонату до другого чемпіонського титулу. Мукачівці розпочали поєдинок бадьоро: з традиційним тривалим розіграшем, переміщуючи м’яч короткими передачами.

ВІДЕО ДНЯ

Першими все ж дві нагоди мали господарі проте перший постріл по воротам від Реплюка локалізував Володимир Дядюк, а під час другого моменту в воротарському майданчику нашої команди вирувала ціла пожежа. По правому флангу у карний майданчик влетів на швидкості Михайло Реплюк, який відкотив на Гегедоша, Роберт на протиході піймав воротаря і легко покотив у кут воріт та на виручку воротарю підоспів захисник Пийтер-Пал Буда, який з лінії виносить м’яч, а на підборі знову першим був ужгородець Василь Пиняшко, але пробити останньому завадив воротар, перевівши м’яч на кутовий, – йдеться у повідомленні прес-служби ФК "Мункач".

Далі вже прийшла черга мукачівців, які зробили кілька перспективних рейдів через фланги, де активно працювали Великий та Хоменко з Апостолюком. А гол стався через помилку захисника господарів, який обрізався на власній половині Валентин Великий віддав на хід Качуру, Іван на швидкості зумів наздогнати й торкнувся м’яча, а далі його у карному майданчику зносить воротар «Ужгорода» Мирослав Лютнянський.

Реклама

Пенальті без шансів для воротаря виконав Апостолюк . Та цей гол став справжнім подразником для гравців «Ужгорода», а на перший план вийшла гра лідерів команди з обласного центру – Михайла Реплюка та Роберта Гегедоша.  Вже на 29-й хвилині після подачі з кутового М.Реплюк переправляє круглого в ворота «Мункача» 1:1. А через дві хвилини партнери пасом з центру знову виводять його на побачення з воротарем і Михайло холоднокровно забиває другий гол.

Далі стався інцидент з Робертом Гегедошем, який заробив штрафний удар, змусивши сфолити на собі Хоменка, але після свистка арбітра взявся сам карати – по-дзюдоїстськи захопивши шию Олексія й почав його душити – арбітр показав Роберту червону картку за такі не футбольні здібності .

Реклама

Здавалося що в другому таймі за чисельної більшості мукачівці зможуть переломити хід поєдинку на свою користь, та прикрі помилки призвели до голів, які й вирішили долю матчу. На 49-й хвилині Дядюк кинув м’яч супернику, ужгородці швидко розіграли й знову віддали на Реплюка, який цього дня не хибив і робить рахунок 3:1. Здається цей гол зіграв ключову роль у цьому двобої, мукачівці втратили контроль над грою, та не змогли отямитися. А господарі, відчувши перевагу, почали дотискати. І знову відмінно відіграв Реплюк, який скористався черговою помилкою Дядюка, вміло перекинувши воротаря, який невдало ввів м’яч в гру – 4:1. А довершив розгром Василь Пиняшко, який спочатку точно замкнув передачу від Олександра Бако, а вдруге вже сам накрутив оборонців і забив шостий гол. Правда, й конкуренти не відстають, тож боротьба триватиме до останнього туру.

«Ужгород» – «Мункач» (Мукачево) – 6:1 (2:1)

Результати інших матчів 24-го туру: «Поляна» – «Минай» – 6:7; «Дийдо» – «Бужора» (Іршава) – 5:1; «Оболонь» (Хуст) – «Севлюш» (Виноградів) – 1:5;  «Боржава» (Довге) – «Берегово» – 0:1; «Спартакус» (Ужгород) – «Вільхівці» – 3:0. «Середнє» – вихідний.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно