Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як зробити домашній квас: дуже простий рецепт

Як зробити домашній квас: дуже простий рецепт
Фото: Depositphotos

Зробити домашній квас не важко. Єдиним нюансом є термін, впродовж якого він повинен настоятись. Але в мережі опублікували унікальний рецепт і переконують, що відмінним напоєм можна буде смакувати вже через 3 години.

Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:

ВІДЕО ДНЯ
  • родзинки — близько 10 штук,
  • лимонна кислота — півтори чайної ложки,
  • розчинна кава — 1,5 чайної ложки,
  • сухі дріжджі — 1 лайна ложка,
  • цукор — 1 склянка,
  • вода — 3 літри.
Читайте також:
Як правильно заморозити вишні на зиму
Реклама

Рецепт, як зробити домашній квас

  1. Візьміть каструлю, налийте в неї 3 літри води кімнатної температури.
  2. Всипте цукор, дріжджі, лимонну кислоту, каву та помиті родзинки.
  3. Розмішайте все ложкою (слідкуйте, щоб розчинились цукор, дріжджі та інші інгредієнти).
  4. Накрийте каструлю харчовою плівкою та сірником зробіть кілька отворів.
  5. Залиште квас на 3 години, щоб він настоявся.

Опісля охолодіть його і насолоджуйтесь смачним напоєм.

Реклама

Як ви помітили, цей рецепт квасу не місить у собі хлібу, який зазвичай додають для утворення приємного смаку.

Напій чудово смакуватиме в спеку, коли потрібно охолодитись.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно