Як зробити домашній квас: дуже простий рецепт
Зробити домашній квас не важко. Єдиним нюансом є термін, впродовж якого він повинен настоятись. Але в мережі опублікували унікальний рецепт і переконують, що відмінним напоєм можна буде смакувати вже через 3 години.
Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:
ВІДЕО ДНЯ- родзинки — близько 10 штук,
- лимонна кислота — півтори чайної ложки,
- розчинна кава — 1,5 чайної ложки,
- сухі дріжджі — 1 лайна ложка,
- цукор — 1 склянка,
- вода — 3 літри.
Читайте також:
Рецепт, як зробити домашній квас
- Візьміть каструлю, налийте в неї 3 літри води кімнатної температури.
- Всипте цукор, дріжджі, лимонну кислоту, каву та помиті родзинки.
- Розмішайте все ложкою (слідкуйте, щоб розчинились цукор, дріжджі та інші інгредієнти).
- Накрийте каструлю харчовою плівкою та сірником зробіть кілька отворів.
- Залиште квас на 3 години, щоб він настоявся.
Опісля охолодіть його і насолоджуйтесь смачним напоєм.
РекламаЯк ви помітили, цей рецепт квасу не місить у собі хлібу, який зазвичай додають для утворення приємного смаку.
Напій чудово смакуватиме в спеку, коли потрібно охолодитись.