Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Поради
  • Як зробити морозиво в домашніх умовах: простий рецепт із 3 інгредієнтів

Як зробити морозиво в домашніх умовах: простий рецепт із 3 інгредієнтів

Як зробити морозиво в домашніх умовах: простий рецепт із 3 інгредієнтів

Морозиво — це улюблений десерт для людей будь-якого віку, особливо в спекотні літні дні. Розповідаємо, як зробити морозиво в домашніх умовах.

Домашнє морозиво має одну очевидну перевагу. Ви точно знатимете про його натуральність. Тобто, можете використовувати лише свіжі та якісні інгредієнти, без штучних добавок, консервантів та барвників.

ВІДЕО ДНЯ

Рецептів домашнього морозива є безліч. Ми пропонуємо приготувати його з вершків та згущеного молока.

Читайте також:
Густе варення з полуниці: рецепт, як його зварити та на що звернути увагу
Реклама

Як приготувати морозиво в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • 1 банка згущеного молока (8,5% жирності),
  • 1 пачка ванільного цукру,
  • 500 мл вершків (33% жирності).
Реклама

Рецепт:

  1. Збийте міксером вершки до стійких піків. Збивати потрібно на низьких оборотах, потім збільшувати швидкість. На цьому етапі необхідно уникнути перевзбивання вершків, щоб вони не перетворилися на масло або не розшарувалися. Щойно на поверхні почнуть залишатися сліди від вінчика міксера, це буде ознакою готовності маси.
  2. Додайте згущене молоко та ванільний цукор та добре перемішайте. Кількість згущеного молока та ванільного цукру регулюйте відповідно до ваших смакових вподобань. Якщо не любите занадто солодке, то можна і менше дати.
  3. Перелийте домашнє морозиво в контейнер з кришкою і поставте його в морозильну камеру. Протягом перших трьох годин заморожування слід виймати масу кожні 20-30 хвилин і ретельно перемішувати. Це допоможе десерту набути кремової текстури без утворення кристалів льоду. Коли перемішування стане важким, залиште контейнер у морозильній камері ще на 5 годин для повного заморожування.

З наведених у рецепті інгредієнтів ви отримаєте приблизно 500 грамів домашнього морозива. Перед подачею залиште контейнер на 5 хвилин при кімнатній температурі, щоб морозиво трохи розм’якло, і його було легше набирати.

Реклама

Ось так легко можна зробити морозиво в домашніх умовах.

Раніше видання публікувало рецепт, як зварити варення з черешні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно