Як вдома приготувати печиво з шоколадною крихтою
Смачне печиво з шоколадною крихтою можна приготувати вдома. Рецепт простий з доступних інгредієнтів.
Домашнє печиво — відмінний смаколик до чаю, какао чи кави. Пропонуємо рецепт, який зможе приготувати навіть новачок у кулінарії.
Які інгредієнти потрібні:
- вершкове масло — 100 грамів
- цукор — 100 грамів,
- ванільний цукор — 1 чайна ложка,
- яйця — 2 шт.,
- борошно — 150 грамів,
- чорний шоколад — 100 грамів,
- розпушувач — 1/3 чайної лодки,
- сіль — дрібка.
Рецепт домашнього печива
- Розімніть масло у мисці до м’якоті.
- Всипте цукор та збийте міксером.
- Додайте 2 яйця, ще раз збийте.
- Візьміть ще одну миску. В ній змішайте борошно, сіль, розпушувач та ванільний цукор. Опісля цю масу всипте у кремоподібне вимішане раніше масло. Ще раз вимішайте ложкою.
- Тепер охолоджений шоколад подрібніть на малі шматочки. Додайте у суміш та ще раз перемішайте.
- Деко застеліть пергаментом та викладіть на нього тісто ложкою. Печиво має бути невелике. Врахуйте, що воно при випіканні буде наростати, тому потрібно зберігати відстань у 5-6 сантиметрів.
- Випікайте орієнтовно 12 хвилин при температурі 180 градусів (орієнтуйтесь за рум’яними краями печива).
Нагадаємо, як легко приготувати апельсиновий пиріг до чаю чи кави.