Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Як вдома приготувати печиво з шоколадною крихтою

Фото: Depositphotos

Смачне печиво з шоколадною крихтою можна приготувати вдома. Рецепт простий з доступних інгредієнтів.

Домашнє печиво — відмінний смаколик до чаю, какао чи кави. Пропонуємо рецепт, який зможе приготувати навіть новачок у кулінарії.

Які інгредієнти потрібні:

  • вершкове масло — 100 грамів
  • цукор — 100 грамів,
  • ванільний цукор — 1 чайна ложка,
  • яйця — 2 шт.,
  • борошно — 150 грамів,
  • чорний шоколад — 100 грамів,
  • розпушувач — 1/3 чайної лодки,
  • сіль — дрібка.
Читайте також:
Легка бюджетна закуска на святковий стіл, якщо раптово прийшли гості

Рецепт домашнього печива

  • Розімніть масло у мисці до м’якоті.
  • Всипте цукор та збийте міксером.
  • Додайте 2 яйця, ще раз збийте.
  • Візьміть ще одну миску. В ній змішайте борошно, сіль, розпушувач та ванільний цукор. Опісля цю масу всипте у кремоподібне вимішане раніше масло. Ще раз вимішайте ложкою.
  • Тепер охолоджений шоколад подрібніть на малі шматочки. Додайте у суміш та ще раз перемішайте.
  • Деко застеліть пергаментом та викладіть на нього тісто ложкою. Печиво має бути невелике. Врахуйте, що воно при випіканні буде наростати, тому потрібно зберігати відстань у 5-6 сантиметрів.
  • Випікайте орієнтовно 12 хвилин при температурі 180 градусів (орієнтуйтесь за рум’яними краями печива).

Нагадаємо, як легко приготувати апельсиновий пиріг до чаю чи кави.