Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Подробиці бійки у Мукачеві, під час якої ножем поранено 13-річного хлопця

Бійка у Мукачеві на вулиці Писарєва закінчилась лікарнею для одного з учасників.

Поліцейські встановлюють обставини конфлікту між двома підлітками в Мукачеві. У результаті сутички один з них отримав непроникаюче колоте поранення. Хлопець наразі перебуває у лікарні. Попередня кваліфікація події – ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України. 

Учора, 7 жовтня, до поліції надійшло повідомлення з Обласної дитячої лікарні про те, що для надання медичної допомоги до них доставлено 13-річного хлопця, мешканця Мукачева. Лікарі  діагностували у неповнолітнього непроникаючу колоту рану миски ззаду.

Читайте також:
У Мукачеві в гуртожитку ножем поранили підлітка

Мукачівські поліцейські негайно відреагували на повідомлення та встановили обставини, за яких було поранено підлітка. Як з’ясувалося, тілесні ушкодження неповнолітньому спричинив сусідський хлопчина.

Між потерпілим та 14-ти річним хлопцем, мешканцями гуртожитку, виникла суперечка, у ході якої менший ударив в обличчя старшого, того це обурило, і він схопив ніж та кинув у потерпілого.

Хлопця прооперували, його життю нічого не загрожує.

Відомості за вказаним фактом  внесли до ЄРДР за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне легке тілесне ушкодження. У справі призначатиметься судово-медична експертиза, за висновками якої буде остаточно встановлено ступінь важкості отриманих потерпілим тілесних ушкоджень.