Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві затримали наркоторговця

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління отримали оперативну інформацію про причетність 22-річного місцевого жителя до розповсюдження наркотиків у регіоні.

Для перевірки 6 грудня у помешканні фігуранта правоохоронці провели санкціонований судом обшук. В результаті, працівники поліції виявили та вилучили у мукачівця пакунки із метамфетаміном та наркотик рослинного походження.

Загальна вага вилученого склала близько 150 грамів. За цінами "чорного" ринку така кількість наркотиків може коштувати близько 300 тисяч гривень.

Читайте також:
У 18-річного юнака виявили кілька згортків з наркотичною речовиною

Усі речові докази досліджуватиме експерт. Самого ж фігуранта поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до 8 років ув’язнення.

"Під час досудового розслідування оперативники встановлюватимуть безпосередній канал надходження наркотиків до підозрюваного. Слідство у справі триває", – наголосили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, поліція затримала чоловіка, який розповсюджував наркотики у Мукачеві.