Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві затримали крадія велосипедів

Звільнившись в черговий раз з в’язниці, 29-річний мукачівець на роботу не влаштовувався, зате одружився. Та в якийсь момент зрозумів, що все ж таки грошей йому не вистачає. Після довгих роздумів на...

Звільнившись в черговий раз з в’язниці, 29-річний мукачівець на роботу не влаштовувався, зате одружився. Та в якийсь момент зрозумів, що все ж таки грошей йому не вистачає. Після довгих роздумів на тему «де здобути гроші» вирішив «працювати» по-дрібницям. Так і домислився до того, що буде викрадати велосипеди.

«Затриманий ретельно підбирав маршрут «сьогоднішнього» дня – одну із вулиць міста, увагу звертав в основному на сараї, гаражі, – розповів начальник сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліці Ярослав Товкан, – Крім велосипедів брав ще й те, що становило цінність. На старі вулиці не повертався, щоб не спійматись. А після крадіжки відразу йшов до знайомих та пропонував їм крадені велосипеди. Покупців довго не чекав: те, що в магазині коштувало більш чотирьох тисяч гривень, в нього – не більше ста».

Таких за «безцінь» продажів на його рахунку чотири. Він не завищував ціну, як би йому не хотілось на цьому наживитись.

Затримали чоловіка після того, як він вирішив поживитися в обласній дитячій лікарні. Прихопивши куртку головного лікаря з документами та ключами від автомобіля, мукачівець намагався пограбувати ще медсестру, яка чергувала у відділенні. Жінка вчасно повернулась до ординаторської в той самий момент, коли чоловік, намагався вкрасти її сумку.

Наразі зловмисник перебуває у виправній колонії. Тепер йому доведеться відповідати за ряд скоєних ним крадіжок.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС