Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві матір побила свого 12-річного сина

41-річна мукачівка вирішила провчити сина за те, що він викинув її пляшку горілки. За це вона побила сина. Лікарі діагностували у підлітка легкі тілесні ушкодження. Правоохоронці по даному факту відкрили кримінальне провадження.

Жінка накинулася на 12-річного сина за те, що він зробив матері зауваження, що та п’є і викинув пляшку горілки, - повідомили у Мукачівському МВ УМВС.

Вона била дитину руками по голові, - розповідає слідчий міськвідділу міліції Михайло Анталовський.- Того дня жінка покликала сина до себе в гості, так як батько вигнав жінку з дому. Під час розмови коли син вкотре наголосив матері щодо її пристрасті до алкоголю, жінка почала кричати, а згодом й бити сина...

Підліток одразу розповів про це батькові, який відвів хлопця до лікаря. Судово-медична експертиза у результаті констатувала у потерпілого легкі тілесні ушкодження.

Як розповідає Михайло Михайлович мукачівка ніде не працює, має двох дітей: сина та доньку. Проте жінка ніколи не переймалася їх вихованням, не доглядала за ними і вже довгий час випиває. Як стало відомо 9 червня горе-матір позбавили батьківських прав.

Стосовно жінки слідчий міськвідділу міліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.