Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • П’яний ужгородець погрожував своїми зв’язками міліціонерам, які приїхали його утихомирювати

П’яний ужгородець погрожував своїми зв’язками міліціонерам, які приїхали його утихомирювати

Нетверезий ужгородець ледь не наніс удар в голову працівнику ДСО , а також користуючись своїми зв’язками погрожував посадити міліціонерів групи затримання за грати.

В Ужгороді близько 18 години на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області надійшов сигнал «тривога» з ужгородського кафе, яке знаходиться на вулиці Залізничній. На місце спрацювання негайно вирушив наряд групи затримання Державної служби охорони, – повідомляє УДСО при УМВС України
в Закарпатській області.

Працівники ДСО прибули до кафе за дві хвилини. Виявилося, що допомога правоохоронців була потрібна працівникам закладу – бармен повідомив, що в приміщенні перебуває хуліган, який неабияк заважає роботі закладу.

- Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, невідомий громадянин висловлювався нецензурною лайкою, чіплявся до громадян та працівників закладу, чим заважав працювати. Ми зверталися до нього з проханням припинити хуліганство, але він не зважав. Відтак довелось натиснути «тривожну» кнопку, - розповів працівник кафе.

Не відразу вдалося вгамувати нетверезого чоловіка і працівникам ДСО. На появу правоохоронців та усне попередження закінчити правопорушення громадянин не відреагував, а навпаки – вживав на їх адресу лайку, погрожував звільненням з органів внутрішніх справ, а згодом навіть намагався вдарити одного з працівників Держохорони.

Зловмисника все ж було вгамовано та затримано. Для подальшого встановлення обставин події та винесення відповідного процесуального рішення його доставили до Ужгородського міськвідділу УМВС. Наразі за даним фактом триває слідство.