Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Біля порогу згорілої будівлі Калмана Лакатоша знайшли зброю та набої

Біля порогу згорілої будівлі правоохоронці виявили поліетиленовий пакет, в якому знаходилися два пістолети, револьвер та 58 набоїв різного калібру, а також кобура до пістолета й наручники.

У Мукачівський міськвідділ міліції зателефонувала 43-річна мукачівка, яка повідомила про те, що, розбираючи дерев’яні сходи на згорілій будівлі, вона виявила пакет із зброєю. Дана будівля належить мукачівцям, яких підозрюють у вбивстві 18-річного мукачівського рома.

Слідчо-оперативна група Мукачівського міськвідділу міліції виїхала на місце події. Біля порогу згорілої будівлі правоохоронці виявили поліетиленовий пакет, в якому знаходилися два пістолети, револьвер та 58 набоїв різного калібру, а також кобура до пістолета й наручники. Вилучену зброю та боєприпаси направлено на експертизу.

Нагадаємо, що раніше правоохоронці вилучили в осіб, яких підозрюють у вбивстві 18-річного мукачівця, автомат, набої, гранату та інші боєприпаси. Мукачівський міськрайонний суд обрав підозрюваним, батьку й сину, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці. Протягом цього часу їх утримуватимуть в Ужгородському СІЗО. Слідство у цій резонансній мукачівській справі триває.