Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті протягом року зловмисники вкрали майже 400 велосипедів

Цього року в Ужгороді до поліції надійшло 370 повідомлень про крадіжки велосипедів. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Закарпатській області.

За результатами досудового розслідування 39 кримінальних проваджень вказаної категорії направлені до суду з обвинувальними актами. Решта залишаються на розгляді у працівників Ужгородського відділу поліції.

Крім того, у прес-службі правоохоронців повідомили, що співробітники Ужгородського відділу поліції припинили протиправну діяльність двох раніше судимих молодиків, які спеціалізувалися на крадіжках велосипедів в обласному центрі. На їх рахунку понад десяток скоєних злочинів даної категорії. Крадені велосипеди зловмисники продавали майже задарма. Зароблених грошей їм вистачало лиш на придбання продуктів харчування та спиртних напоїв.

Учора ж 18-річний ужгородець намагався викрасти з під′їзду багатоповерхівки три велосипеди, які стояли біля квартири на 8-му поверсі. Злодія помітила жінка і одразу повідомила до поліції. Патрульний наряд, що прибув на виклик, встановили особу зловмисника. Тепер вирішується питання про обрання юному злодію запобіжного заходу.