Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді зіткнулись дві іномарки

Сьогодні вранці близько 7:00 у м. Ужгород на перехресті вулиць Собранецька та Митна водій автомобіля «Фольксваген Пассат», рухаючись по вул. Собранецька, не виконав вимогу забороняючого знаку світлофора та допустив зіткнення з автомобілем «Opel Insignia» який рухався з вулиці Митної. На щастя, обійшлося без потерпілих, транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Поведінка водія "Фольксвагена" здалася підозрілою і йому було запропоновано пройти освідчення на стан алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пройти тест на місці ДТП, наполягав на проходжені огляду у медичному закладі. Водій автомобіля «Opel Insignia» заявив, що йому нема чого боятися «алкотестера» і сам наполіг на освідчені на стан алкогольного сп’яніння. Результат освідчення був 0,00 промілле. На водія автомобіля «Фольксваген Пассат» було складено адмінматеріали по ст. 124. КУпАП, – інформує "Спеціальний контроль".

Освідчення водія "Фольксвагена" у медичному закладі на стан алкогольного сп’яніння алкотестером показало результат 0,25 промілле. На водія було складено адмінматеріали по ст. 130. КУпАПу. Водій також виявив бажання додатково здати кров на аналіз.