Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Хустщині нетверезий водій напав на поліцейського

Сьогодні зранку о 3:45 працівники хустської слідчо-оперативної групи виїхали у село Боронява за повідомленням місцевої мешканки про крадіжку майна з її будинку.

Після проведених слідчих дій поліцейські поверталися до службового авто,припаркованого на узбіччі. В цю ж мить з центру села на великій швидкості до них наблизився автомобіль «Нива», – констатує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Проїхавши на небезпечній відстані від самих поліцейських, керманич різко загальмував за кілька метрів.  З автівки вийшла не зовсім твереза жінка, а потім і п’яний водій – 39-річний чоловік.

Поліцейські встигли зауважити подружжю про неправомірність водіння у нетверезому стані – як порушник накинувся на них з кулаками, вдарив ногою в груди та кулаком в обличчя 31-річного експерта-криміналіста. Після цього неадекватного водія «Ниви» затримали і освідчили на вміст алкоголю в крові, якого виявилося 1.3 проміле.

Тепер у зловмисника з’явиться головний біль не тільки від похмілля, а й від покарання по закону, яке на нього чекає. А це ст.345.ч.2 2 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.