Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські прикордонники затримали велику групу нелегалів

Вчора на Закарпатті, в ході реалізації оперативної інформації,  прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали шістьох громадян Шрі-Ланки, чотирьох громадян В’єтнаму та одного громадянина Молдови, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон та потрапити до країн Євросоюзу.

Спочатку на околиці населеного пункту Середнє Ужгородського району, прикордонниками спільно з представниками Національної Поліції затримали 6-х осіб азіатської зовнішності. Чоловіки при собі документів не мали, проте з їх слів стало відомо, що вони громадяни Шрі-Ланки. Однак під час огляду речей у п’яти  із них правоохоронці  виявили паспортні документи, у яких були відсутні відмітки про прибуття в Україну. Пізніше, в ході опитування затримані зізнались, що намагались в подальшому незаконно попасти до країн ЄС у пошуках кращих умов життя. 

Згодом, безпосередньо на лінії українсько-словацького кордону, прикордонники затримали ще одного «шукача кращої долі», громадянина Молдови. Затриманий, який був без документів, пояснив, що намагався в обхід пункту пропуску потрапити до Італії та орієнтувався на місцевості за допомогою компаса.

Крім того, ще чотирьох громадян із В’єтнаму затримали прикордонники в районі залізнично вокзалу у м. Ужгород. Документів чоловіки, як і зазвичай буває,  при собі також не мали.