Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Перечинщині водій "Таврії" збив чоловіка і втік з місця ДТП

Увечері 2 січня в поліцію м.Перечина звернулася жителька с. Сімер Перечинського району. Заявниця повідомила про те, що її чоловіка збила машина.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група й група швидкого реагування. Як пояснив сам 37–річний потерпілий, він ішов ввечері у напрямку с.Тур’я-Ремета. Дорогою його збив автомобіль білого кольору, водій якого втік з місця пригоди. За словами потерпілого, це була біла «Таврія» або «вісімка», – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На щастя, потерпілий відбувся незначними тілесними ушкодженнями і після надання медичної допомоги був відпущений з лікарні додому. А розшуком водія-втікача зайнялись правоохоронці.

Знайшли його наступного дня. Встановлено, що наїзд на пішохода скоїв 58-річний житель с. Сімер, керуючи автомобілем ЗАЗ «Таврія».

У скоєнні ДТП водій зізнався. Причину втечі з місця події чоловік пояснює тим, що він зупинився і спитав у потерпілого, чи все з ним гаразд. Той буцімто сказав, що все добре, тож він поїхав.

Обставини наїзду на людину з’ясовують перечинські слідчі. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.