Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція Мукачева затримала чоловіка, який переховувався від суду

26-річний мукачівець аби уникнути відповідальності переховувався від апеляційного суду, але співробітники  кримінальної поліції Мукачівського відділу знайшли розшукуваного і виявили у нього наркотики. Наразі  чоловіка затримано. 

Мукачівець  був оголошений апеляційним судом у розшук  за скоєння крадіжки, але він не з’являвся на судові засідання. Чоловік переховувався у Львівській області, додому повертатися боявся, оскільки за скоєння злочину йому загрожувало ув’язнення, констатує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Відшукали втікача співробітники кримінальноі поліції Мукачева за місцем його проживання. Крім цього, в ході огляду помешкання у квартирі розшукуваного, правоохоронці в одній із кімнат на шафі виявили поліетиленовий та паперовий згортки в яких містились речовини, які зовні схожі на наркотики, вагою понад 7 грамів. Господар пояснив, що дані речовини він купив у Львові  для власного вжитку.

Дані речовини направлені на експертизу. В даному випадку в діях мукачівця вбачається склад кримінального правопорушення передбачений статтею 309 Кримінального кодексу Украіни, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту.