Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Патрульні Мукачева затримали чоловіка, який спав з шприцем у руках

У четвер, 26 січня, близько 22:50, у Мукачеві на перехресті вулиць Волошина та Вокзальної патрульні поліцейські виявили автомобіль "Volkswagen Golf", припаркований з порушенням правил дорожнього руху. У автомобілі патрульні виявили водія, який спав, тримаючи в руці запаяний медичний шприц з невідомою кристалічною речовиною білого кольору (як пізніше виявилось, близько 2 грамів).

Після того, як водій вийшов із автомобіля, його було затримано, – стверджує Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу поліції. Після приїзду слідчо-оперативної групи у присутності двох понятих було проведено огляд автомобіля, в якому, зрештою, було виявлено також пакет з білою кристалічною речовиною вагою близько 5 грамів, такої ж ваги пакет з коричневою кристалічною речовиною та фасовочні пакети та електронні ваги.

У діях вказаного громадянина вбачається правопорушення, передбачене ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).