Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ЗМІ стали відомі деталі майже "голлівудського" пограбування у Мукачеві

Банда, яку затримали в Мукачеві на крадіжці у 20 тисяч гривень, планувала "бомбанути" обмінник на 3 мільйони гривень. Резонансна історія, яка днями трапилась в Мукачеві, й досі в епіцентрі уваги регіональних медіа. І поки одні ЗМІ продовжують тиражувати недостовірну інформацію, інтернет-видання "PMG.ua" розібралось в ситуації і дізналось всі деталі нахабного пограбування.

За словами джерел "PMG.ua" у правоохоронних органах, за бандою злочинців декілька тижнів вівся зовнішній нагляд з того моменту, як стало відомо про плани злочинців. Прослуховування телефону ватажка злочинної групи дало можливість отримати інформацію про напад на обмінний пункт в Мукачеві.

Йдеться про обмінник, розташований на центральній зупинці на вулиці Миру. Організатор цієї групи дізнався, що кожен тиждень цей обмінник здає виручки на суму близько 3 млн грн.

Оперативники попросили працівника обмінника, щоб той в якості "наживки" завжди залишав в машині сумку з 3 млн гривень, але той погодився лише на 20 тисяч.

Протягом декількох тижнів щодня полісмени сиділи в засідці, очікуючи на приїзд злочинців. І настав той день, коли вони все ж таки "клюнули на наживку", проникнувши автомобіль одного з працівників даного обмінного пункту, забрали пакет, в якому, на їхню думку, повинні були знаходитись 3 млн гривень. Дивно також те, що ні оперативники, ні працівники закладу, які "чатували" на злодіїв, не відразу помітили зникнення сумки з автомобіля, що підтверджує майстерність злочинної групи, та "розсіяність" працівників поліції. Тому затримали їх через деякий час біля кафе "Старий Град".

Натомість окремі інтернет-ресурси продовжують поширювати неправдиву інформацію про те, "що чоловіки готували напад саме на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами, доставляючи грошові кошти на фірми".

Нагадаємо, що суд обрав усім трьом фігурантам справи запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.