Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві затримали злочинну банду, яка готувала масштабне пограбування

У Мукачеві затримали злочинну банду, яка готувала масштабне пограбування
Оперативники отримали інформацію про те, що група зловмисників готує розбійний напад на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами, доставляючи грошові кошти на фірми.
ВІДЕО ДНЯ

У поле зору працівників кримінальної поліції Мукачева потрапили троє місцевих жителів віком 23-42 роки. Найстарший із них раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, відбував покарання. До справи він залучив і свого 23-річного пасинка.

Оперативники отримали інформацію про те, що ця група готує розбійний напад на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами, доставляючи грошові кошти на фірми. Однак поліція не дала їм цього скоїти. До затримання озброєних бандитів було залучено бійців спецпідрозділу закарпатської поліції КОРД, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама

Як раніше повідомляло інтернет-видання «PMG.ua», саме затримання відбулося ввечері 7 березня в центрі Мукачева, на вул. Миру. Бандити проникли в автомобіль ВАЗ-21140 інкасатора фірми й викрали з нього 20 тисяч гривень. Але були затримані «на гарячому».

Читайте також:
У Мукачеві затримали на гарячому банду, яка обчистила автомобіль на 20 тисяч гривень
Реклама

В автомобілі ВАЗ-2121 42-річного ватажка злочинної групи поліція знайшла бойовий пістолет ТТ калібру 7,62 мм, кастет, дерев’яну біту, маски, рукавички, а також марихуану. Мали злочинці й спеціальні наліпки для зміни номерних знаків на автомобілі. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та за ч. 1 ст. 263  (Незаконне поводження зі зброєю).  

Усіх трьох учасників злочинної групи затримано в порядку ст. 208 КПК і поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівської поліції. У ході досудового розслідування перевірятиметься причетність цієї групи до скоєння інших злочинів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно