Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині п’яний чоловік убив свою співмешканку

Учора ввечері в Тячівську поліцію надійшло повідомлення від лікаря сільської медамбулаторії про те, що він констатував смерть жінки в селі Нижня Апша з ознаками насильницької смерті. На місце події прибула слідчо-оперативна група й група реагування патрульної поліції Тячева. На підлозі в приймальній кімнаті будинку правоохоронці виявили тіло 68-річної господині з численними синцями на обличчі та грудній клітці, а також  сліди крові.

У скоєнні вбивства пенсіонерки поліція запідозрила її 61-річного співмешканця. Чоловік працює трактористом. Удень він підробляв у людей на городах. А ввечері повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння. На цьому фоні між співмешканцями виникла сварка, під час якої нетверезий чоловік став бити жінку, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.  Від отриманих травм нещасна померла. Сам убивця викликав опісля лікарів, але вже було запізно.

За даним фактом поліція Тячева розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Навмисне вбивство). Підозрюваний у вбивстві жінки затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України й поміщений в ізолятор тимчасового тримання Тячівської поліції. Слідчі встановлюють причину й обставини загибелі пенсіонерки.