Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розбій по-ужгородськи: чоловік побив та пограбував жінку-інваліда

До Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від колег із Мукачева про те, що до медиків їх районної лікарні звернулася жителька села Вільхівка Іршавського району. Жінка поступила з пораненнями на обличчі та заявила, що отримала їх на вулиці Другетів в Ужгороді.

45-річна потерпіла, інвалід другої групи, розповіла, що позаду неї йшов чоловік, який несподівано вдарив її у спину. Після нанесення тілесних ушкоджень нападник забрав у своєї жертви мобільний телефон, усі гроші, золоті сережки та обручку, – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Суму збитку оцінено в 3 тисячі гривень.

Правоохоронці розшукали чоловіка, який вчинив розбійний напад. Ним виявився 42-річний ужгородець, який уже притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази у нього були вилучені.

Підозрюваний у вчиненні злочину для уникнення відповідальності став переховуватися від правоохоронних органів та був оголошений у розшук Ужгородським міськрайонним судом. Ужгородські полісмени встановили місцезнаходження чоловіка та помістили його в ізолятор тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області.

Ужгородець підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 187 ККУ, тобто розбій. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.