Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік, розмахуючи сокирою, погрожував вбити поліцейських

Хустською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо погрози вбивством працівнику правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків та опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

Слідством встановлено, що 3 вересня працівники Національної поліції України, а саме офіцери поліції Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області, прибули за повідомленням місцевої мешканки про умисне спричинення їй тілесних ушкоджень сусідом, мешканцем міста Хуст.

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розмахуючи металевим кілком, а в подальшому і сокирою, почав погрожувати вбивством поліцейським та іншим очевидцям події, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Читайте також:
В Ужгороді жінка покусала поліцейського

Під час того, як його доставляли до службового автомобіля для подальшого освідчення на наявність стану алкогольного сп’яніння і отримання пояснення, почав вчиняти активний опір працівникам поліції, штовхаючи поліцейських та намагався вирватися, у зв’язку з чим до нього було застосовано спеціальні засоби та доставлено до відділу поліції.

Таким чином, своїми умисними діями хустянин вчинив кримінальні правопорушення, передбачені ч. 2 ст. 342 та ч. 1 ст. 345 КК України, кваліфікуючими ознаками яких є погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків та опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

За вказані дії чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.