Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець напав на двох чоловіків

Зі служби «102» до чергової частини Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на двох чоловіків. Як з`ясували слідчі, до потерпілих підійшов незнайомець і спочатку вдарив одного, а потім – іншого.

Коли чоловіки втратили свідомість, викрав їхні телефони і втік, – повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Обох мукачівців було госпіталізовано до травматологічного відділення Мукачівської районної лікарні з переломами.

За кілька днів після вчинення розбою поліцейські карного розшуку встановили особу нападника. Ним виявився раніше судимий 38-річний місцевий мешканець. Зі слів підозрюваного, конфлікт між ними виник через образу.

Читайте також: Двоє односельчан напали на чоловіка та пограбували його

За фактом нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Мукачівцю вже повідомили про підозру. Мобільні телефони, як речовий доказ, вилучели та повернули власникам. Після проведення досудового розслідування, справа буде скерована до суду.