Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З’явилися нові подробиці моторошного вбивства у Чопі

Як раніше повідовляло інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 6 грудня, на лінію "102" звернувся житель міста Чоп та повідомив, що на вулиці Молодіжній він виявив тіло з ознаками насильства. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та спільний наряд Управління поліції охорони, які з’ясували, що померлий є 50-річним жителем села Баркасово Мукачівського району.

На місці працювали спеціалісти відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я людини, слідчого управління ГУНП в Закарпатській області та криміналісти. Поліція оперативно встановила, що тіло винесли з багатоповерхівки, яка знаходилася поруч

У квартирі, куди вели сліди, знаходилася її власниця – 67-річна мешканка Чопа. У неї вдома був гість, 44-річний житель села Червоне Ужгородського району. Як зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області, обоє перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Поліція з’ясувала, що двоє чоловіків гостювали в жінки, під час спільного проведення часу між власницею кватири та мешканцем Мукачівщини виникла сварка. У результаті конфлікту вона вдарила гостя в груди ножем. Після цього тіло винесли на вулицю. Знаряддя вбивства у жінки вилучили.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 ККУ, тобто умисне вбивство. Жінці вже повідомили про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.