Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Чопі жорстоко вбили людину. Тіло напівроздягненого чоловіка лежало посеред вулиці

У Чопі жорстоко вбили людину. Тіло напівроздягненого чоловіка лежало посеред вулиці

У Чопі жорстоко вбили людину. Тіло напівроздягненого чоловіка лежало посеред вулиці
ВІДЕО ДНЯ

Вчора вранці у місті Чоп на лінію «102» надійшло повідомлення – місцевий житель повідомив, що прямо посеред вулиці виявив чоловіка, який не подавав жодних ознак життя. На місце події негайно було спрямовано спільний наряд роти поліції охорони Закарпаття та Ужгородського районного відділу поліції.

На місці події правоохоронці виявили напівоголене тіло чоловіка, – повідомляє Управління поліції охорони в Закарпатській області. На жаль, заявник не помилився – чоловік був мертвим.

Реклама

"Невідомий у джинсах сірого кольору та шкарпетках, без взуття, а на шиї – біла ганчірка з плямами бурого кольору. Ноги зв’язані також білою ганчіркою. А  поруч помітні сліди волочіння з бурими плямами, вочевидь крові, які тяглися аж до однієї із квартир будинку, під яким і виявили чоловіка", – розповів поліцейський охорони Ростислав Барташевич.

Не гаючи часу, поліцейські вирушили до квартири, до якої вів слід. У приміщенні правоохоронці виявили суцільний безлад, кілька пляшок з-під спиртного, а згодом ще й чоловіка та жінку. Ними виявилися 67-річна жінка та 44-річний житель одного з сіл на Ужгородщині, їх було негайно затримано та доставлено до відділку поліції.

Реклама

Також на місце події було викликано працівників слідчо-оперативної групи поліції. Вони встановили, що потерпілий – 50-тирічний мешканець Мукачівського району, який тимчасово проживав у згаданій квартирі. Попередній огляд судово-медичного експерта виявив ножове проникаюче поранення в область грудної клітки зверху зліва.

Дана подія зареєстрована в Єдиному обліку досудових розслідувань По даному факту розпочато кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Обставини смерті та причетність до скоєного вбивства підозрюваних чоловіка та жінки наразі з’ясовують слідчі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно