Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє сусідів зберігали вдома кілограм наркотиків

Протягом доби закарпатська поліція розпочала три кримінальні провадження за фактами незаконного зберігання наркотичних речовин.

На Рахівщині, у селі Косівська Поляна, двоє сусідів зберігали вдома кілограм наркотиків. Під час проведення оперативних заходів, за місцем проживання 61-річного мешканця села Косівська Поляна, у його будинку знайшли 200 грамів подрібненої речовини зеленого кольору.

Чоловік пояснив, що наркотики можуть належати його 37-річному синові. Як зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської област, суміш вилучили і направили на експертизу.

У чотири рази більше марихуани знайшли рахівські слідчі і ще в одного жителя Косівської Поляни. Під час огляду будинку 30-річного, працівники сектору кримінальної поліції Рахівщини виявили у нього 800 грамів марихуани та металевий пристрій для куріння з слідами нагару. Суху подрібнену речовину рослинного походження вилучили та направили на експертизу.

Читайте також:
Берегівські поліцейські вилучили у чоловіка наркотики

Ужгородським же слідчим, вдалося викрити на зберіганні наркотиків, чоловіка, на якого поліцію викликав заявник. Під час поверхневого огляду підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення поліцейські виявили та вилучили в нього 50 грамів суміші зеленого кольору, ззовні схожої на наркотик марихуану. Знайдене вилучили і передали експертам, котрим належить встановити походження суміші.

За всіма фактами поліція розпочала слідство. Наразі відкриті три кримінальні провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України, а саме зберігання наркотичних засобів та їх аналогів без мети збуту. Слідчі дії у провадженнях тривають.