Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Біля однієї з АЗС Берегова затримали хлопця з ножем

Близько 23-ї години, патрулюючи вулиці міста Берегово, спільний наряд поліції охорони та працівників Берегівського відділу поліції зупинили молодика, який видався їм підозрілим.

"Молодик стояв неподалік однієї із АЗС. У руках хлопця була спортивна сумка. Він помітно нервував. Тому було прийнято рішення перевірити хлопця", – розповідають поліцейські охорони.

Під час перевірки та проведення поверхневого огляду у присутності понятих поліцейські виявили у сумці підозрюваного металевий предмет, зовні схожий на армійський штик-ніж загальною довжиною 30 см (руків’я близько 11 см, лезо біля 19 см) з карбуванням на лезі "АК 47 СССР".

Читайте також:
Чоловік прийшов у шинок з пістолетом

На місце події виїжджала СОГ Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області, – повідомляє управління поліції охорони в Закарпатській області. Правоохоронці вилучили ніж та опечатали його для направлення на дослідження в Закарпатський НДЕКЦ МВС України.

Берегівчанина, 25-ти років, який раніше був судимий, після дачі ним пояснення відпущено за місцем проживання до з`ясування обставин. Ця подія зареєстрована у Берегівському відділі поліції – незаконне носіння, зберігання холодної зброї. Проводиться подальша перевірка.