Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі поліцейські зупинили автомобіль. Водій помітно нервував

Вночі 24 лютого працівники патрульної поліції на вулиці Сентфельд у Берегові зупинили автомобіль «ВАЗ 2115». Водій авто порушив правила дорожнього руху. За кермом транспортного засобу перебував 29-річний місцевий житель.

В ході перевірки документів чоловік помітно нервував, а потім раптово вихопив із бардачка предмет, схожий на ніж, та жбурнув його до найближчого подвір’я, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Ніж довжиною 25 см, схожий на холодну зброю, поліція вилучила та направила для проведення експертизи до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Читайте також:
Дівчина ножем порізала жінку: патрульні оприлюднили відео

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 статті 263 Кримінального кодексу України, тобто носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.