Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині сталася аварія. Є чимало постраждалих

Учора зранку, 20 квітня, в селі Кам’яниця Ужгородського району сталася ДТП з потерпілими. Прибувши на місце події, правоохоронці Ужгородського відділення поліції встановили, що зіткнулися два автомобілі марки «Vоlkswagen» іноземної реєстрації, внаслідок чого тілесні ушкодження різного ступеня важкості одержали 5 людей. 

Водій автомобіля марки «Volkswagen Gоlf», 18-річний мешканець села Сімерки Перечинського району, рухаючись з Перечина в напрямку Ужгорода, неподалік села Кам’яниця не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем марки "Vоlkswagen Pаssаt" під керуванням 41-річного мешканця Ужгорода. 

Внаслідок ДТП незначні тілесні ушкодження отримали водій «Vоlkswagen Pаssаt» та його пасажир, а також два пасажири «Volkswagen Gоlf». Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, усіх їх після надання медичної допомоги відпустили додому.

Читайте також:
Неподалік Чинадієва сталась ДТП: пасажирка та водій у лікарні

Ще один пасажир «Volkswagen Gоlf» був госпіталізований до обласної лікарні Ужгорода. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

В обох водіїв взято кров на визначення вмісту алкоголю. Причини та обставини автопригоди з’ясовують слідчі Ужгородського районного відділення поліції. Обидва автомобілі поміщено на спецмайданчик поліції.