Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Двоє чоловіків скоїли злочини в Ужгороді

Ужгородські поліцейські розкрили два майнові злочини, потерпілими в яких є жительки обласного центру. Один із затриманих підозрюється у крадіжці мобільного телефону. Про крадіжку правоохоронцям повідомила 42-річна ужгородка.

Жінка розповіла, що мобільний викрали в її дочки зі шкафчика в спорткомплексі. Працівникам відділу кримінальної поліції вдалося швидко встановити особу фігуранта злочину. Ним виявився 23-річний ужгородець, раніше судимий за грабіж.

Читайте також:
На ринку ГІД у Мукачеві пограбували автомобіль, – соцмережі

Чоловік надав показові свідчення, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. Розслідування у рамках кримінального провадження за статтею 185 Кримінального кодексу  України триває.

Інший затриманий — 26-річний житель обласного центру. Раніше судимий за крадіжки та шахрайство чоловік підозрюється у викраденні трьох камер зовнішнього відеоспостереження з будинку по вулиці Швабській в Ужгороді.

Аби встановити особу крадія та затримати його, працівникам відділу кримінальної поліції знадобилося менше доби. Слідчі Ужгородського відділу поліції встановлюють усі обставини справи.