Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

ДТП в Ужгороді: водій наїхав на поліцейську

Сьогодні, близько 4-ї ранку, ужгородські патрульні отримали повідомлення про крадіжку на вулиці Минайській. Заявник повідомив, що невідома особа вантажить у авто речі, які явно йому не належать.

На місці події інспектори виявили чоловіка, який складав у своє авто тротуарну плитку. Коли він побачив патрульних, то зачинив багажник й сказав, що чекає тут друга.

На запитання "Звідки бруківка?", відповів, що взяв її із автобусної зупинки, бо йому треба додому. Патрульні поінформували чоловіка, що йому загрожує кримінальна відповідальність й викликали слідчих.

Читайте також:
Закарпатець із товаришем намагалися задушити поліцейського

Під час охорони місця події, чоловік почав чинити опір патрульним. Потім сів в автомобіль й почав тікати, попередньо здійснивши наїзд на поліцейську, яка отримала ряд травм. Його зупинили й затримали на вулиці Грушевського.

У діях чоловіка вбачаються ознаки одразу двох кримінальних злочинів: крадіжка та нанесення тілесних ушкоджень правоохоронцю під час виконання ним службових обов’язків. Правову кваліфікацію та подальші обставини справи встановлюватимуть слідчі.

Нагадаємо, агресивний ужгородець напав на патрульного.