Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Директор приватного товариства вирішив підзаробити незаконним способом

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з приватних товариств краю, який привласнив близько 340 тис грн, виділених на ремонт дороги Торунь-Лопушне, що на Міжгірщині.

В ході досудового розслідування встановлено, що директор товариства, за попередньою змовою з приватним підприємцем, який здійснював технічний нагляд за будівництвом автомобільної дороги Торунь-Лопушне, умисно вніс до акту приймання-передачі виконаних будівельних робіт завідомо неправдиві відомості.

Читайте також:
Дороги Міжгірщини відлякують туристів

Так, згідно висновку експерта об’єми виконаних будівельних робіт не відповідають обсягам та вартості робіт визначених в актах і є завищеними на близько 340 тис грн.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч.4 ст.191 КК України, привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем вчинене за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах та ч.2 ст.366 КК України - службове підроблення, що спричинили тяжкі наслідки.

Як інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області, стосовно фізичної особи-підприємця досудове розслідування наразі триває.

Нагадаємо, що згідно зі статистичними даними Міністерства інфраструктури, Закарпатська область не у повній мірі використала гроші на ремонт доріг.