Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний водій намагався підкупити поліцейського

Водій, якого зупинили п’яним у селі Сюрте, намагався уникнути покарання, відкупившись від інспекторів сектору реагування патрульної поліції. Станом на тепер у справі розпочате слідство.

Вчора, 11 квітня, здійснюючи нагляд за дотриманням правил дорожнього руху, у селі Сюрте Ужгородського району правоохоронці зупинили автомобіль марки "ВАЗ 2106". За кермом авто перебував 27-річний місцевий мешканець, поведінка якого викликала у поліцейських підозри. У ході перевірки з’ясувалося, що водій п’яний, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Росіянин спробував домовитися із закарпатськими прикордонниками

Під час спілкування з правоохоронцями, чоловік спробував уникнути відповідальності за керування авто напідпитку, запропонувавши правоохоронцям грошову винагороду. Попередження про відповідальність за підкуп поліцейського чоловік проігнорував і поклав гроші до службового авто правоохоронців. У зв’язку з цим на місце викликали слідчо-оперативну групу, представники якої задокументували факт дачі хабаря.

У діях порушника вбачаються ознаки злочину за статтею 369 Кримінального кодексу України, тобто Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. 
Наразі у справі триває слідство.

Нагадаємо, прикордонник відмовився від хабара і викликав поліцію.