Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Вчора у кількох районах Закарпаття спецпризначенці проводили обшуки: відомі подробиці

Вчора у кількох районах Закарпаття спецпризначенці проводили обшуки: відомі подробиці

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області, співробітниками Управління  захисту економіки  в  Закарпатській області  спільно  із детективами відділу по розслідуванню особливо тяжких злочинів  СУ ГУНП в Закарпатській області  14 квітня 2019 року проведено санкціоновані обшуки, за результатами яких припинено незаконну діяльність 10 гральних закладів, які функціонували всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні». 

Обшуки проводились на території м. Ужгорода, м. Чоп, Ужгородського району, м. Виноградів, Виноградівського та Тячівського районів, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області. 

Правоохоронці виявили та вилучили  125 одиниць комп’ютерної техніки, 4 столи (рулетки) для здійснення гри на грошові кошти,  грошові кошти в сумі 128 тис. грн., мобільні телефони, телевізор,  Wi-Fi роутери, модеми, касовий апарат, веб-камеру, вінчестери, світчів, флеш носії, сейф, касовий апарат, «чорнові записи» та іншу документацію. За попередніми даними сума вилученого обладнання становить понад 600 тис. грн.

Читайте також:
Правоохоронці провели обшуки та вилучили чимало тютюнових та алкогольних виробів без акцизних марок

Окрім того, вилучено транспортний засіб «Volkswagen Passat» та транспортний засіб «Toyota  Cruiser», в якому виявлено та вилучено гранату РГД-5 із запалом до неї та рукописні документи, які були пошкоджені фігурантом справи. 

Зазначені слідчі дії проведено в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.203-2 КК України по факту надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.

Проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення свідків, очевидців та осіб причетних до організації грального бізнесу.  Вирішується питання щодо накладення арешту та скерування вилученого обладнання для проведення судової експертизи.