Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Апеляційний суд підтвердив вирок киянину, що скоїв смертельну ДТП

Львівський апеляційний суд підтвердив покарання для 29-річного киянина, якого, у серпні 2018 року, визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель декількох осіб (ч.3 ст.286 КК України). Про це інформує прес-служба прокуратури Закарпаття.

 Так, прокуратурою Закарпаття доведено в суді першої інстанції вину водія легковика "Skoda Octavia", який, у січні 2017 року, на Воловеччині, перевищивши допустиму швидкість, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою "DAF".

Читайте також:
В автобуса відмовили гальма: поліція оприлюднила офіційну інформацію про смертельну ДТП

Внаслідок аварії на місці загинули 25-річна дружина водія легкового автомобіля та 22-річний пасажир. Ще один, 21-річний юнак, загинув у лікарні. Вироком Воловецького районного суду киянина визнано винним в інкримінованому злочині та призначено покарання у вигляді семи років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки. Проте, з вказаним рішенням суду він не погодився, тому  подав апеляційну скаргу.

 Проте прокуратура і в апеляційній інстанції довела вину зловмисника. Як результат – колегія судів прийшла до висновку, що доводи апеляційної скарги не знайшли свого підтвердження. Покарання  залишилося незмінним – 7 років позбавлення волі. Вирок вже набув законної сили.

Нагадаємо, що сьогодні зіткнулися два позашляховики: є постраждалі.