Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець напав на вагітну жінку

До поліції навесні цього року надійшло повідомлення про напад на вагітну жінку на вулиці Гната Хоткевича у Києві. На місці події правоохоронці з’ясували, що невідомий, погрожуючи застосуванням сили, відібрав у потерпілої мобільний телефон та ключі.

Правоохоронці вилучили й проаналізували записи з вуличних камер відеоспостереження. За допомогою них та за наданими потерпілою прикметами зловмисника, оперативники встановили особу підозрюваного.

Читайте також:
У Мукачеві роми напали на вагітну жінку з дитиною

Днями за схожими обставинами у Деснянському районі жертвою нападу стала місцева мешканка. На неї напав невідомий та відібрав особисті речі. "Колеги затримали нападника, який підпадав під опис правопорушника, якого ми розшукуємо. Ним виявився 37-річний уродженець Закарпатської області, раніше судимий за аналогічний злочин", – зазначив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Під час спілкування з працівниками поліції правопорушник зізнався, що до вчинення злочину його підштовхнуло скрутне матеріальне становище. Слідчі оголосили зловмиснику про підозру у вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.