Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У помешканні рахівчанина поліцейські виявили наркотики

Працівники Рахівського відділення поліції під час обшуку 21-річного чоловіка вилучили поліетиленові пакети з речовиною, ззовні схожою на амфетамін. Вилучене направлено на експертизу. За даним фактом розпочато слідство.

Вчора, 22 січня, у зв’язку з вчиненням ним адміністративного правопорушення поліцейські запросили до Рахівського відділення поліції 21-річного чоловіка. Під час проведення особистого огляду у нього виявили та вилучили два поліетиленові пакети з речовиною, ззовні схожою на наркотик амфетамін, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
На фестиваль з наркотиками: у Мукачеві в чоловіків знайшли наркотичні речовини

Крім цього, правоохоронці провели слідчі дії у помешканні рахівчанина, звідки вилучили речовину, ззовні схожу на амфетамін, вагою близько 5 грамів. Зберігав чоловік речовину у поліетиленовому пакеті.

За даним фактом у поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження передбаченого ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотиків без мети збуту). Речовину вилучено та направлено на експертизу. Триває досудове слідство.