Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обвал будівлі у Виноградові: за справу взялась прокуратура

За процесуального керівництва прокуратури Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури слідчі поліції встановлюють обставини обвалу стіни та даху у колишньому кінотеарті в Виноградові.

Внаслідок обвалу помер 62-річний місцевий мешканець, ще один – 36-річний житель Бердянська Запорізької області, з різними травмами госпіталізований до травматологічного відділення Виноградівської районної лікарні.

Читайте також:
З’явилося відео моменту обвалу будівлі колишнього кінотеатру

Наразі у рамках слідства проводяться першочергові слідчі дії. Встановлюється законність проведення вказаних робіт, дотримання заходів безпеки при їх проведенні та інші необхідні обставини.

У пресслужбі прокуратури Закарпатської області заявили, що залучаються фахівці інших установ задля якнайшвидшого встановлення усіх обставин події та притягнення винних до передбаченої законом відповідальності.

Попередня правова кваліфікація у цьому провадженні за ч.2 ст.271 КК України (порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки). Наразі триває подальше розслідування.