Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті працівниця поліції побила молоду дівчину, – ЗМІ

Про інцидент у Міжгірському відділку поліції журналістам повідомили читачі. Зокрема, до редакції одного з місцевих ЗМІ надіслали відеозвернення дівчини, яка ніби-то постраждала від рук працівниці Міжгірського відділку поліції.

На відео молода дівчина розповідає, що ввечері 13 червня вона з подругами відпочивала на алеї в смт. Міжгір’я, коли у них стався інцидент із місцевими хлопцями. Ті почали ображати дівчат, використовуючи нецензурну лексику. Дівчина викликала поліцію, після чого її та одного із хлопців відвезли у відділок. 

Читайте також:
Заламували руки та витягували з машини: на Закарпатті розгорівся скандал через дії поліцейських

"Мене закрили у кімнаті і замість того, щоб мені допомогти, щоб у мене запитати, що сталося, вона почала мене допитувати, хоча насправді не мала мене допитувати, а мала допитувати його, тому що він поводився зі мною всяко", – розповідає дівчина на відео.

Дівчина стверджує, що поліцейська застосувала проти неї фізичне насильство, подряпала їй шию і спину, била колінами у живіт, штовхала, обзивала її сиротою. Потерпіла запевняє, що після побоїв їй довелось робити знеболюючі уколи, щоб спинити больові спазми у животі.

Читайте також:
Скандал за участі поліцейських: дії правоохоронців розлютили людей

У ГУНП України в Закарпатській області повідомили, що за даним фактом уже розпочали службове розслідування. Правохоронці встановлюють обставини події та перевіряють, чи дійсно мав місце факт побиття дівчини.