Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

23-річний хлопець жорстоко вбив чоловіка

Сьогодні зранку, близько 07:30, до поліції надійшло повідомлення про те, що у будинку в селі Мала Уголька Тячівського району жінка виявила тіло сусіда без ознак життя. До помешкання, де трапилась подія, виїхали поліцейські Тячівського відділу, експерти, медики.

Попередньо встановлено, що вночі, близько 02:00, між 23-річним хлопцем та 68-річним гостем після розпиття алкогольних  апоїв виник конфлікт. В результаті, молодий чоловік почав наносити удари руками, ногами, дерев’яною палицею пенсіонеру, які для останнього виявились смертельними.

Читайте також:
Закарпатець убив рідну сестру

Вгамувати сина намагався батько, який був свідком події. Однак, хлопець не зважав на зауваження і наніс йому травми. Поліцейські швидко розшукали та затримали 23-річного причетного до вбивства сусіда. Раніше молодий чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності.

 

Зараз за вказаним фактом слідчі розпочали розслідування за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що за вчинене жителю Тячівщини загрожує позбавлення волі строком до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, на Мукачівщині жорстоко вбили 18-річного хлопця. Вбивця досі на волі.