Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Житель сусідньої області вчиняв злочини в Мукачеві

До поліції Мукачева надійшло повідомлення від місцевої мешканки про крадіжку з її квартири. За вказаною адресою виїхали поліцейські слідчо-оператиної групи місцевого відділу. Як з‘ясувалось, невідома особа проникла до чужого помешкання через незачинене вікно. В квартирі була порушена обстановка, згодом заявниця виявила відсутність серед речей дороговартісної шуби.

Під час проведення слідчих та оперативних заходів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 28-річний раніше судимий уродженець Івано-Франківської області, який винаймав квартиру в Ужгороді. За місцем його проживання поліція вилучила викрадене в мукачівки хутро. 

Читайте також:
У середмісті Мукачева скоїли злочин. На місці працює поліція

Окрім цього встановлено, що чоловік того ж дня намагався проникнути до приватного житла мукачівця. Під час перегляду відеозапису з камер спостереження видно, як крадій намагався відчинити двері чужої квартири, проте йому це не вдалось.

Слідчі вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень – за ч.3 ст. 185 (крадіжка поєднана з проникненням до житла) та ч.3 ст.15 ч.1 ст. 162 (замах на порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
Ввечері у центральній частині Мукачева скоїли зухвалий злочин

Місцевий суд погодив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі матеріали справи щодо замаху на злочин слідчі вже скерували до суду, розслідування щодо крадіжки ще триває.