Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Організатору каналу транзиту нелегалів оголосили підозру

Наприкінці вересня цього року прикордонники Мукачівського прикордонного загону затримали групу нелегальних мігрантів з Іраку та двох їх переправників. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження, у ході якого офіцери головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно з іншими правоохоронцями встановили особи усіх організаторів каналу незаконного переправлення нелегальних мігрантів.

Крім того, під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області, міжвідомчою групою у складі співробітників Головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону, слідчого відділу УСБУ в Закарпатській області, із залученням спецпідрозділу «Дозор» у фігурантів справи були проведені обшуки та виявлені беззаперечні факти їх причетності до протиправної діяльності.

Читайте також:
Закарпатця, який повертався з Чехії, затримали на кордоні. Його передали поліції

Раніше вже повідомлялось про вручення підозри двом мешканцям Виноградівського району Закарпатської області, 1988 та 1993 років народження, а також 52-річному мешканцю Донецької області, який здійснював перевезення нелегалів.

Днями оголошено підозру четвертому та останньому фігуранту цього злочинного ланцюга, 49-річному мешканцю міста Рівне. Вже невдовзі усі учасники вказаної злочинної діяльності постануть перед судом.