Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві вночі обікрали професійне училище

Вчора вночі, 23 березня, до поліції надійшло повідомлення від охоронця професійного училища у Мукачеві про незаконне проникнення невідомих осіб у їх приміщення. За викликом виїхали поліцейські. На місці події оперативники карного розшуку поліції області та працівники Мукачівського районного управління виявили осіб, які кинулися тікати з місця злочину.

У результаті поліцейським вдалося затримати двох чоловіків – 22-річного жителя Запоріжжя та 21-річного киянина. З’ясувалося, що крадії пошкодили металеві решітки на будівлі місцевого училища, демонтували віконне скло та проникли до приміщення, звідки викрали програмне керування на суму майже 20 тисяч гривень.

Одного з них поліцейські затримали з пакунком викраденого програмного керування, інструментами для проникнення та раціями. Інший намагався втекти та під час затримання розпилив газовий балончик в обличчя правоохоронця. Однак втекти йому все одно не вдалося. Обоє зараз поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Читайте також:
Розбив вікно і зістрибнув: мукачівські патрульні розповіли, що накоїв хлопець у гуртожитку

"Поліцейські переконані, що до злочину причетні ще мінімум двоє осіб, які стояли на варті. Їхніми пошуками зараз займаються оперативники", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України – за ч.3 ст.185 (Крадіжка, вчинена з проникненням) та за ч.2 ст.345 (Погроза або  насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Жителю Запоріжжя поліцейські вже повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, щодо киянина – вирішується питання щодо повідомлення про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України. Розслідування у справі триває.