Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Культура
  • Євробачення, до побачення. Аліна Паш зняла свою кандидатуру після скандалів

Євробачення, до побачення. Аліна Паш зняла свою кандидатуру після скандалів

Аліна Паш, яка перемогла у нацвідборі на Євробачення 202, після гучних скандалів зняла свою кандидатуру. Кілька хвилин тому співачка заявила, що не поїде представляти Україну на пісенний конкурс в Італію.

"Я артистка, а не політик. У мене немає армії піарників, менеджерів, юристів аби протистояти усій цій атаці та натиску, зламам моїх соціальних мереж; погрозам. А також абсолютно неприйнятним формулюванням, які дозволяють собі люди, не розібравшись у ситуації та забувши про гідність кожного громадянина України", – заявила закарпатка Аліна Паш.

"Я не хочу цієї віртуальної війни та хейту. Головна війна зараз – це зовнішня, яка прийшла в мою країну в 2014 році.Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль", – зазначила співачка.

Читайте також:
Аліна Паш презентувала пісню на "Євробачення-2022". Думки українців розділилися

Аліна Паш повідомила, що зв’яжеться із Суспільним та підпише всі необхідні документи.

"Окремо, хочу подякувати всім, хто мене підтримує та допомагає, хто чує мою пісню і важливе повідомлення, а не плітки про мене. Дякую! У нас з Вами історія продовжується, і Нам вирішувати якою вона буде. Єднаймося! Зараз це важливо як ніколи!", – підсумувала переможниця Нацвідбору на Євробачення 2022.

Чи буде ж цьогоріч хтось із інших учасників нацвідбору представляти Україну на Євробаченні в Італії – поки невідомо. Фанати гурту Kalush Orchestra, які зайняли друге місце на нацвідборі, сподіваються, що гурт поїде на пісенний конкурс у травні замість Alina Pash.

Нагадаємо, букмекери пророкували закарпатці друге місце на Євробаченні 2022 в Італії.