Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині відбувся творчий звіт районних колективів

14 червня на сцені районного будинку культури розмаїття народних талантів демонстрували митці району у творчому звіті «Мараморошські наспіви».

На звіті були присутні представники з області: директор Обласного організаційно-методичного центру культури – Дрогальчук Ганна Василівна, керівник оркестру заслуженого академічного Закарпатського народного хору – Бровді Михайло Васильович, провідний методист відділу інновацій, соціально-культурних програм, технологій та культурно-дозвіллєвої роботи Обласного організаційно-методичного центру культури Мишанич Володимир Васильович, - інформують у Тячівській РДА.

Вітаючи учасників творчого звіту, начальник відділу культури Тячівської РДА Василь Антонович Гудак зазначив, що такі заходи мають вагоме значення у збереженні культурної спадщини. «Те, що ми бачимо сьогодні, – прояв великого духовного багатства і великої майстерності українського народу. Наше завдання – зберегти і примножити це багатство».

Творчий звіт району вирізнявся майстерно вибудованою концертною програмою, гарною режисурою та високим виконавським рівнем творчих колективів. Не можна виділити кращі номери у цьому захоплюючому видовищному дійстві, адже кожен з них був неперевершений.

В рамках творчого звіту на високому організаційному рівні була представлена виставка декоративно-прикладного мистецтва, на якій експонувались роботи майстрів та умільців району.

Завдяки всім учасникам творчого звіту району свято народних талантів Тячівщини вдалося на славу.