Сьогодні на Закарпатті стартує унікальна дегустація закарпатської продукції
Туристам пропонуватимуть 10 дегустацій: вина, сири, мінеральні води, фрукти, горіхи.
Сьогодні, 19 листопада, у третій четвер місяця, у Франції офіційно відкорковують першу діжку молодого вина – божоле.
На Закарпатті, яке вважають виноробним краєм, теж відзначать свято молодого вина. Першу діжку із напоєм подарують землі сьогодні о 17:30 на Корзо. Відтак, дадуть і свого роду старт новорічно-різдвяним гастрономічним турам. Для цього туристам пропонуватимуть 10 дегустацій. Вина, сири, мінеральні води, фрукти, горіхи – все, що народжене на Закарпатті тепер стане родзинкою гастрономічних маршрутів.