Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гурт "Peaks of Kings" розповів про свої подальші творчі плани після "Євробачення"

Учасники гурту "Peaks of Kings", які є учасниками національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення-2016" розповіли про свої подальші творчі плани.

"Насамперед, ми плануємо записати свій перший альбом. Та, на жаль, я ще не можу сказати, коли саме вийде дебютна платівка. Адже і костюми, і пісні, і розкрутку – ми все робимо за власні кошти, без жодних продюсерів", – зауважив лідер гурту Валентин Мадяр.

Крім того, у них є ідея заснувати рок-фестиваль за участі відомих гуртів. "Ми з радістю хочемо створити фест, у якому звучала б якісна музика. Хочемо на Закарпаття запросити відомі гурти, як угорська "Omega", чи "Kiss Forever Band", які виконують кавери відомої американської рок-групи "Kiss". Колись у наших планах навіть був намір запросити гурт "Скрябін". Але життя розпорядилось зовсім інакше", – мовив вокаліст "Peaks of Kings".

Також рокери розповіли про свої музичні уподобання. Усі учасники рок-гурту полюбляють слухати стару рок-музику, зокрема, групи "AC/DC", "Kiss", "Omega"і т.д. А барабанщику Данилу Звенигородському подобається група "Арія".